Torna el cicle d’activitats “Viu els teus parcs 2023” a Sant Antoni de Benaixeve

La regidoria de Cultura llança la nova edició de “Viu els teus parcs 2023”, un cicle de tallers, activitats i espectacles dirigit als xiquets i xiquetes de Sant Antoni de Benaixeve en els diversos parcs de la localitat. Mitjançant aquesta programació d’activitats, es persegueix oferir propostes de cultura a l’aire lliure a les famílies del nostre municipi.

“Viu els teus parcs” celebra ja la seua cinquena edició i començarà el pròxim 29 d’abril amb el taller “Pinta i dissenya la teua samarreta hippie”. Serà al parc de la c/Fotja.

La resta d’activitats continuaran els dies 6 i 20 de maig, el 10 i 24 de juny. Totes les activitats començaran a les 11.30 hores, i per a participar serà necessari inscriure’s prèviament. El públic serà infantil i familiar, llevat que s’especifique una edat concreta per a les activitats

El 6 de maig tindrà lloc un taller de barraques valencianes per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys. Serà al parc de la Plaça de Diputació. El 20 de maig, el parc de Sant Vicent acollirà un taller de construcció d’instruments musicals de percussió a través de materials reciclats. El 10 de juny es representarà l’obra teatral “Un món en dificultats” en l’exterior de la Casa de la Joventut, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient. I finalment, el 24 de juny, en el mateix espai, tindrà lloc la segona obra de teatre “Acachibú, el mag i el geni del llum”, dirigit a tots els públics.

Les inscripcions podran realitzar-se des del 25 d’abril amb el formulario del primer taller, pinta i dissenya la teua samarreta: https://forms.gle/QmeCAqhnBYNSuYFq6

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà