Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera del 1 al 3 de juny

cartel betera

El Festival de Novel·la Històric-Noir de Bétera (Bfest) torna del 1 al 3 de juny de la mà d’autors com Marta Robles, Susana Fortes, Rosa Ribas, Luis Zueco, Ramón Palomar o Vicente Garrido.

Aquesta tercera edició del festival de novel·la negra i històrica oferirà trobades literàries, clubs de lectura, música en directe i una batalla d’escriptors.

Premi Alfàbega Literària

Un dels grans al·licients serà la visita de l’escriptora i periodista Marta Robles, que participarà l’1 de juny en la jornada inaugural al Castell de Bétera. En acabar el seu acte literari basat en el seu últim llibre ‘Lo que la primavera hace con los cerezos’rebrà el Premi Alfàbega Literària -el primer fou per a Rosa Montero-.

El mateix dijous Rosa Ribas i Susana Fortes compareixeran al pati del Castell per a parlar sobre Ficcions molt sospitoses.

El divendres 2 de juny serà el dia dedicat per a parlar de com el crim es creua en la nostra realitat. Vicente Garrido, escriptor i catedràtic de criminologia, i Ramón Palomar, escriptor i periodista, protagonitzaran la trobada ‘Vida i Crim’.

El periodista de successos Nacho Abad presentarà el del triple assassinat de Burgos reflectit en el seu llibre ‘El superviviente’.

El dissabte 3 arribarà el torn d’explorar diverses aproximacions a la història del nostre país, gràcies a la participació de tres autors: Luis Zueco, qui presenta la seua novel·la ‘El Tablero de la Reina’ i els veïns de Bétera, Raúl Borrás, autor de ‘Esclavos del Honor’ i Gustavo Martínez Sánchez, que presenta ‘Galeón de Indias’.

El dijous 1 a les 1730 hores tindrà lloc una sessió especial del club de lectura en la qual es comptarà amb la participació de l’escriptora Rosa Ribas entorn de la seua trilogia de la família de detectives Hernández, que estrena el seu tercer lliurament.

Batalla d’escriptors

La batalla d’escriptors com Javier Alandes, Salva Alemany o Joan Carles Ventura, recent Premi Millor Novel.la VLCNEGRA23, se celebrarà a Casa Nebot. Els autors escriuran en directe xicotetes històries que després el públic votarà fins a seleccionar el guanyador final.

Música en directe al Castell

El Bfest s’acomiadarà el dissabte 3 a les 20hores al Castell de Bétera amb un concert de Paloma Grueso i Ramón Magnanelly, que interpreten versions en acústic de grans èxits de The Beatles, Michael Jackson, Guns N’ Roses, The Cranberries, The Animals, Rihanna o Adele.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà