Riba-roja obri el termini per a bonificar la targeta de metro a jubilats i persones amb diversitat funcional

metro valencia

175 persones es van beneficiar d’aquesta iniciativa

Fins al 30 de maig el col·lectiu de pensionistes, jubilats i personas con diversitat funcional amb un grau igual o superior al 64% o més, podran sol·licitar-la “Targeta anual Sense Contacte” per al seu ús en la xarxa de Metrovalencia en la Zona AB i tramvia.

La targeta tindrà una validesa de dotze mesos, sense límit de viatges per als usuaris. En el 2022 es van concedir 175 ajudes per a l’adquisició de les citades targetes.

Aquesta ajuda sorgeix després d’un Conveni entre Ajuntament de Riba‐roja i FGV i cerca fomentar l’ús del transport públic ferroviari que presta Ferrocarrils entre les persones majors de 65 anys i amb discapacitat superior al 64% empadronades en la localitat.

El cost de la targeta per a jubilats i pensionistes, per a cònjuge sense cap prestació i per a persones amb el grau diversitat funcional indicat serà de 50 euros. Els interessats que ja disposen de la targeta tindran l’opció de renovació i aquelles que encara no s’hagen beneficiat, podran sol·licitar una nova

El consistori ha destinat 14.000 euros per a aquesta iniciativa que pretén facilitar que aquests col·lectius tinguen un accés bonificat per a la connexió entre Riba-roja i València, a més de la resta de municipis del área metropolitana.

El regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez, assegura, “cada any són més les persones que es beneficien d’aquesta ajuda per a l’ús del transport públic, que està alineat amb nostre compromis amb la mobilitat sostenible, a més aconseguim- apunta l’edil- facilitar a aquests col·lectius, amb menors recursos que puguen desplaçar-se per tota l’àrea metropolitana, sense que els supose un esforç econòmic’.

Els interessats han de sol·licitar la seua targeta a través de la seu electrònica o en les dependències municipals de Registre d’Entrada, en el carrer Forn Vell i aportar fotocòpia de DNI, justificant d’haver realitzat el pagament en concepte d’adquisició de la targeta de Transport i fotocòpia del document acreditatiu de ser jubilat, pensionista o tindre una discapacitat igual o superior al 65%.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà