Llíria celebra ‘EdetArts’, el Festival Internacional de Música de Cambra

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Llíria i Edeta Arts han organitzat la segona edició del Festival Internacional de Música de Cambra ‘EdetArts’.

A més del seu director artístic i violoncel·lista Cameron Crozman, el festival comptarà amb el clarinetista de fama internacional James Campbell, el trio Helios de França, el trio Guidantus de Catània, la pianista Giulia Russo d’Itàlia, i dos destacats músics locals, el violinista Vicente Huerta, de Llíria, i el violista Samuel Espinosa, de València.

Els concerts de la programació d’EdetArts 2023 es realitzaran els dies 27 de maig i 3 de juny, a les 20 hores al teatre de la Unió Musical de Llíria.

La primera jornada del festival, este pròxim dissabte, comptarà amb l’actuació del principal clarinetista canadenc, James Campbell, solista i músic de cambra que ha col·laborat amb més de 60 orquestres de 35 països. A més, ha sigut nomenat Artista de l’Any del Canadà i ha rebut la Medalla del Jubileu d’Or i Diamant de la Reina.

Campbell estarà acompanyat en este concert pel violinista Vicente Huerta, el violista Samuel Espinosa, el violoncel·lista Cameron Crozman i el Trio Helios de París format per Eva Zavaro (violí), Raphaël Jouan (violoncel) i Alexis Gournel (piano).

El dissabte 3 de juny serà el torn de la pianista procedent d’Itàlia, Giulia Russo, al costat del Trio Guidantus de la ciutat italiana de Catània, formació de cordes integrada pel violinista Vito Imperato, el violista Alberto Salomon i el violoncel·lista Benedetto Munzone.

L’edil de Turisme, Paco García, ha assenyalat que este esdeveniment “s’emmarca en el projecte de col·laboració entre l’Àrea i Edeta Arts, que ens permet comptar a Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, amb grans intèrprets internacionals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà