Liciten les obres de nous accessos a les estacions de metro en Llíria, Benaguasil i l’Eliana

estaciones metro

Amb un pressupost de 27 milions i 12 mesos d’execució

La Generalitat ha licitat les obres de construcció dels nous accessos de les estacions en superfície de Metrovalencia per 27.913.615 euros i un termini d’execució de 12 mesos.

Els nous accessos milloren les condicions d’accessibilitat actuals d’aquestes instal·lacions i incorporen equipaments de control d’accés, en concret equips de validació similars als que ja hi ha instal·lats en la resta de la xarxa de Metrovalencia.

El primer lot afecta les estacions de Torrent, Picanya, Sant Isidre, Rafelbunyol, Picassent, Carlet, Alginet, Alberic, Castelló i L’Alcúdia.

Els projectes constructius inclouen la millora del control d’accessos en totes les estacions, així com el condicionament de l’encreuament entre andanes a Picassent, Carlet, Alginet i Alberic, i la construcció d’un pas inferior a Picanya per a eliminar l’encreuament entre andanes existents en superfície.

El segon lot comprén els projectes de Burjassot, Paterna, Seminari-CEU, Godella, Llíria, Benaguasil, Fondo de Benaguasil, l’Eliana, La Canyada, Campament, Moncada-Alfara i Albalat.

A més dels arranjaments del control d’accessos per a persones usuàries, s’inclou la millora en l’encreuament entre andanes a les estacions de Burjassot, Paterna, Godella, Fondo de Benaguasil i L’Eliana.

En el tercer lot s’han inclòs Cantereria, Burjassot-Godella, Foios, Museros, Rocafort, Massarrojos, Meliana i Massamagrell. Juntament amb la millora del control d’accessos, s’inclou el condicionament de l’encreuament entre andanes a Rocafort i Massarrojos i la construcció de dos passos inferiors a Cantereria i Burjassot-Godella per a eliminar els encreuaments entre andanes existents en superfície.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà