Arranca Estiu a la Torre del 3 de juny al 26 d’agost

cartel estiu a la torre

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat la programació del festival Estiu a la Torre que se celebrarà entre el 3 de juny i el 26 d’agost amb una important presència de dones intèrprets, compositores, sopranos o ballarines i música d’alta qualitat artística tant nacional com valenciana.

La programació al peculiar escenari patrimoni local de la Torre del Virrei arrancarà aquest dissabte amb Koko Jeans & The Tonics i la seua música negra que mescla soul, rhythm and blues i rock’n’ roll i que posarà a cantar i a ballar al públic assistent. Les entrades estan ja disponibles en el www.elientrada.es, si bé el servei de bar no estarà condicionat les persones assistents podran portar, en aquesta ocasió, la seua pròpia beguda.

El programa inclourà diversos estils musicals com la rumba, salsa, boleros o son de la mà de l’elianera, Eva Català com a líder de la seua formació que proposa en aquesta ocasió un homenatge als grans compositors de la tradició musical de Cuba.

Les associacions corals també tindran un espai a la Torre el cap de setmana del 16 i 17 de juny. El primer amb una proposta de l’Escola Coral que oferirà ‘Un concert de pel·lícula’ i el segon amb el Cor de l’Eliana i ‘Mediterrània al cor’, un viatge musical amb vista a la mar que comptarà amb la col·laboració d’Eva Dénia.

En el marc del XVII Festival 5 Segles de Música, el fermall d’or serà a càrrec de l’òpera ‘La Ventafocs’ amb la producció de Les Arts que arribarà en un camió transformat en escenari, en aquesta ocasió, a la plaça d’Europa amb capacitat per a 800 persones. Tampoc faltarà en aquesta nova edició d’Estiu a la Torre, la Nit de Sant Elies, organitzada pel Centre d’Estudis Locals de l’Eliana (CEL), amb la jove agrupació Tradifusió i la seua fusió de música tradicional amb flamenc.

El jazz no faltarà entrat el mes d’agost amb un tribut íntim a Frank Sinatra amb la veterana en el festival Babalu Swing Band, amb Aranxtxa Dominguez i Ricardo Belda en ‘Cuando vuelva a tu lado’ i amb el punt a la música culta de Beau Soir.

El final del festival arribarà de la mà de Pinceladas Flamencas que en la seua 22 edició rebrà l’espectacle Sonío, amb el cante de Joselín El Negro i el ball de Jesús Aguilera i Paula Sanjuán, acompanyats per músics valencians.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà