Benaguasil es prepara per a viure les seues Festes Patronals

Benaguasil es prepara per a viure des d’aquest divendres les seues festes patronals en honor a la Verge de Montiel, amb un ampli programa d’activitats dirigides a veïns i visitants.

Els actes arrancaran amb la Presentació en la Plaça Major de la Reina de les Festes, Ahinara Vila i del Lluis Major, Jorge Rastrero, que estaran acompanyats pels joves que conformen la seua Cort d’Honor.

En l’aspecte festiu, la programació lúdica comptarà amb actuacions de les orquestres “La Tribu” i “La Bèstia”, el musical infantil «Shreck” i “l’espectacle d’hipnosi i mentalisme de Toni Pons, a més d’una festa ochentera, els espectacles “La festa de tota una vida” i “Raffaella Carrá”, el sopar de cinquenes i el festival de dj’s locals, la vetlada musical de dj’s Miguel Serna i Rafa Marco i la Nit del rock.

També dins de les multitudinàries propostes de la programació d’enguany destaca el concurs de Tir i Arrossegament, la partida de Pilota, el campionat de truc i botifarra, els festejos taurins, el concert de la Unió Musical, el sopar solidari contra el càncer, la trobada de bolillos i la carrera Popular Licitada a la Montieleta.

Actes religiosos

A aquests actes se sumen els religiosos. El dia 7 de setembre tindrà lloc la romeria de baixada de la Patrona des del santuari en el qual roman tot l’any fins a l’església parroquial. Els dies 8, 9 i 10 de setembre, dies gran de les festes, se celebraran misses a les 9, a les 12 i a les 20h, finalitzant els actes amb la tradicional processó que comptarà amb l’assistència dels clavaris de la Verge de Montiel i Sant Lluís Gonzaga, autoritats, confraries i germanors parroquials.

Del 15 al 23 de setembre se celebrarà la Novena a la Verge de Montiel i el dia 23 de setembre el Rosari pels carrers de la localitat, finalitzant les festes el dia 24 amb la pujada de la Verge al seu Santuari.

La regidor de Festes, Alna Aleixandre, ha animat a tots els veïns a “submergir-se en la màgia de les nostres tradicions, a gaudir amb intensitat d’uns festejos oberts a tots els públics i que Benaguasil es convertisca durant aquests dies en un lloc de trobada i convivència, posant en valor la nostra gent, els nostres costums locals i la nostra identitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà