‘Fas festa’ recorre els pobles en festes amb la cantant Noelia Zanón com a convidada en plató

En el programa acompanyaran a les obreres de les festes de Bétera en l’entrega de “les bolletes”

Fas festa, el programa d’À Punt que mostra les tradicions festeres més arrelades dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana, comptarà amb la cantant Noelia Zanón en plató. L’artista acompanyarà el presentador Ferran Cano en el recorregut per les festes populars de Villores, Sant Mateu, Xixona, Paiporta, Paterna, Pinedo, Benasau, Bétera i Guadassuar.

La festareportera Berta Báidez visitarà Villores (Ports), en el sopar de la llanda de les Festes de la Verge del Roser. També celebrarà Sant Climent màrtir a Sant Mateu (Baix Maestrat), on participarà en el Ball Pla de Fadrins. I, finalment, formarà part del Juí Sumaríssim del Moro Traïdor de Xixona (Alacantí).

Carles Navarro ens portarà reportatges de les Festes del Gos de Paiporta (Horta Sud) i de la Gran Nit Mora de Paterna (Horta Nord), en l’any que celebren el 50 aniversari dels seus Moros i Cristians.

I la reportera Claudia Argent estarà a les Corregudes de Joies de Pinedo, una tradició amb més de 180 anys d’història i s’endinsarà en la nit de la pericana de Benasau (Comtat) per a tastar la seua versió d’aquesta recepta alacantina, dins de les seues festes patronals en honor a Sant Joaquim.

A més, acompanyarem les obreres de les festes de Bétera (Camp de Túria) en l’entrega de “les bolletes”, on se’ls dona el relleu de la festa per sorpresa a les obreres de l’any que ve.

I en directe, viurem les Danses de Guadassuar (Ribera Alta), declarades bé d’interés cultural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà