l’Eliana: Premis a l’ús del valencià en els comerços locals

L’Oficina de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de l’Eliana ha convocat la segona edició dels Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local, gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de València.

Hi haurà un primer premi de 1.200 euros, un segon de 1.000 euros i un tercer premi de 800 euros.

L’objectiu de l’àrea de Promoció Lingüística és posar en valor i guardonar l’ús de la llengua pròpia en els establiments comercials, de serveis i empreses del municipi perquè ajuden a normalitzar el seu ús i faciliten que el valencià siga la llengua de comunicació de la ciutadania.

La convocatòria preveu una única modalitat: el premi a l’ús del valencià en retolació i material imprés (com factures, albarans, bosses o dissenys), així com l’ús aplicat a les noves tecnologies (pàgines web, xarxes socials, programari de gestió, adaptació en noves tecnologies…).

La candidatura s’haurà de tramitar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. El termini de presentació de sol·licituds serà del 18 al 29 de setembre. Caldrà adjuntar tant els annexos com un dossier d’un màxim de 20 cares explicant l’activitat que fa el negoci en valencià i justificant-ho amb fotografies, vídeos, xarxes socials.

Els comerciants poden obtindre més informació en la mateixa Oficina de Promoció del Valencià, situada al Centre Sociocultural, en el correu electrònic promociovalencia@leliana.es o per telèfon 96 275 80 30 (extensió 124).

Aquests premis van recaure en la seua primera edició en la Papereria i Llibreria Montaner i Comes, Pastisseria i Forn.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà