Mazzolari exigeix que l’Ajuntament de Llíria no cobre la taxa als feriants per les fortes pluges

caseta de Sant Miquel de Llíria
Fira de Sant Miquel de Llíria.

La popular exigeix “diligència” en els treballs de neteja i reparació dels desperfectes

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, demanarà que el consistori no cobre les taxes d’ocupació als feriants afectats i que han patit danys en les seues parades o pèrdues en les seues mercaderies a causa de les fortes pluges patides esta vesprada”.

Mazzolari ha visitat als feriants que durant estos dies han instal·lat les seues parades i atraccions amb motiu de les festives patronals i que les fortes pluges els han ocasionat nombroses destrosses. La dirigent popular ha assegurat que “molts dels llocs de la fira han perdut tots els productes de tenien en venda i les estructures s’han partit o doblegat quedant inutilitzades”.

Inseguretat en el recinte firal

De la mateixa manera, ha indicat que “els feriants han denunciat la inseguretat que viuen en la zona, ja que mentre intentaven salvar els productes de la pluja i evitar que les estructures no isqueren volant, un grup de menors furtava alguns dels productes arrossegats per l’aigua”.

Així, ha assegurat que “esta situació és intolerable, atés que este problema de vandalisme i comportament incívic per part d’alguns menors en la localitat és reincident”, per això, ha exigit al Govern de Joanma Miguel que “prenga cartes en l’assumpte, que no mire cap a un altre costat i vetle per la seguretat de la ciutadania de Llíria, ja que hi ha hagut episodis de violència en el recinte firal”.

Nombroses zones afectades

La portaveu popular també ha inspeccionat altres zones de Llíria afectades com a arbres caiguts, un pal derrocat sobre un vehicle, despreniment de l’estructura de les obres del nou Palau de Justícia” i ha afegit que la Policia Local ha localitzat moltes trapes als afores del municipi. Finalment, Mazzolari ha exigit “diligència” en els treballs de neteja i reparació dels desperfectes per a la volta a la normalitat al més prompte possible.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà