Serra celebra el Dia Mundial del Turisme amb dos rutes guiades

L’Ajuntament de Serra ha programat dos rutes guiades per commemorar el Dia Mundial del Turisme. Les activitats que es realitzaran el 23 i 30 de setembre des de l’Oficina de Turisme, necessiten inscripció prèvia.

“Amb estes activitats volem visibilitzar el Dia Mundial del Turisme que es commemora el 27 de setembre. Una efemèride per posar de manifest la importància del turisme i el seu valor social, cultural, polític i econòmic” manifesta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra.

“La Calderona tiene nombre de mujer” és la primera de les propostes per descobrir el patrimoni local a través d’una ruta teatralitzada nocturna que ens descobrirà personatges com el senyor de la Vila, el cartoixà o l’actriu i bandolera que dona nom a la serra. L’activitat està prevista que comence a les 19:30 hores.

La segona proposta és una ruta guiada al castell amb viatge sonor per al dissabte 30. Un itinerari que travessa les hortes islàmiques de Ria i Tóixima fins a arribar a la muntanya on s’ubica el castell. L’activitat disposa d’una cadira eruga autònoma per a persones amb diversitat funcional. La ruta partirà a les 9:30 hores des de la Tourist Info.

Per a les dos rutes és necessària la inscripció prèvia a l’oficina de Turisme del municipi. Podeu contactar a través del correu turismo@serra.es o al telèfon 961688443.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà