L’Eliana celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran

Aquest diumenge, 1 d’octubre, l’Eliana se sumarà al Dia Internacional de la Gent Gran, amb l’objectiu de garantir la seua participació activa i significativa en la societat, així com la seua integració completa en la vida del municipi.

D’aquesta manera, la programació entorn d’aquesta efemèride arrancarà el dimarts 3 amb una visita a la Planta de Tractament de Residus Sòlids Urbans que el Consorci València Interior té a Llíria, per a conéixer de primera mà el cicle del fem, i que inclourà esmorzar per a les persones assistents. Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes es poden realitzar ja a la Llar de Jubilats i Pensionistes, de dimarts a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.

La cita amb l’oci serà el dissabte 14 amb un espectacle de varietats que inclourà l’humor de Blay en viu in live, la màgia de Maili i la veu de copla d’Arantxa Pons. Serà a les 19 hores a l’Auditori Municipal i la venda d’entrades està ja disponible en Elientrada.

El dilluns 16, dins d’Aula Gran, s’impartirà el taller formatiu ‘Aprendre a fer gestions amb el mòbil’ del programa Iai@ Connectat, a càrrec de l’Institut Valencià de Finances (IVF). S’impartirà al matí al Centre Sociocultural i les places també són limitades. Les inscripcions, en aquest cas, es poden realitzar al mateix centre, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Per a tancar el mes, i en aquest cas en el marc de les celebracions del 9 d’Octubre, el dijous 19 hi haurà un passeig per la València medieval, que inclourà la visita al Tribunal de les Aigües, declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Les inscripcions també es poden realitzar a la Llar del Jubilat a un preu de 10 euros.

La regidora de Persones Majors, Eva Santafé, ha animat a aquest col·lectiu a participar del programa que ofereix una àmplia varietat d’activitats culturals, formatives i d’oci per a posar en valor la seua important contribució en la generació d’una societat rica i plural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà