Llíria organitza el concurs de curts ‘2 minuts d’igualtat’

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha convocat el Concurs de Curts ‘2 minuts d’igualtat’, que s’organitza anualment amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. L’objectiu del certamen és sensibilitzar a la ciutadania sobre la violència masclista i promoure la creativitat artística.

En esta setena edició, podrà participar qualsevol persona, a partir de 14 anys, de manera individual o en grup. El termini de presentació dels treballs audiovisuals estarà obert fins al pròxim 1 de novembre.

Les obres han de ser originals i tindre una duració màxima de dos minuts. A més, enguany hauran de plasmar, com a eix temàtic, el nou model de masculinitat en favor de la igualtat.

L’entrega de premis es realitzarà el 23 de novembre. Es concediran dos premis per categoria, per a joves entre 14 i 16 anys, entre 17 i 18 anys, i a partir de 19 anys. El primer de cadascuna està dotat amb 250 euros i el segon amb 200. A més, s’entregarà un guardó econòmic de 200 euros al millor curt del públic.

Les bases del Concurs de Curts “2 minuts d’igualtat” de Llíria 2023 estan disponibles en la web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà