Vilamarxant: ruta de l’esmorzar ‘Au Cacau’ el 21 i 22 d’octubre 

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilamarxant ha llançat la primera ruta de l’esmorzar de Vilamarxant ‘Au Cacau’ els dies 21 i 22 d’octubre. 

Tots els veïns i visitants que disfruten del seu esmorzar en els bars i restaurants participants rebran una entrada gratuïta per a accedir a la Fira d’Aventures que s’instal·larà en el pàrquing municipal del carrer Barranc.  

Després de diversos anys intentant celebrar la Ruta de la Tapa de Vilamarxant sense èxit, l’àrea de Promoció Econòmica aprofitarà l’esmorzar valencià, una de les fortaleses del sector hostaler local. 

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat els motius pels quals ha nascut esta iniciativa: “Vilamarxant no té cultura de tapa com sí que la tenen altres ciutats com Bilbao, Sevilla o Saragossa. Per això cada vegada que intentàvem organitzar la Ruta de la Tapa els hostalers mostraven poc o gens d’interés ja que això els suposava en la majoria dels casos modificar per uns dies el seu mobiliari, distribució de terrasses, contractar personal extra, cuinar tapes sense l’equipament necessari i els generava dubtes perquè se’ls solapava amb els horaris de sopar o menú de migdia, restant-los serveis”.  

“Des de l’Ajuntament se’ns complicava molt realitzar activitats lúdic-festives que ajudaren a promocionar la Ruta perquè els restaurants i bars de Vilamarxant estan situats en tot el seu terme municipal. I se’ns feia molt complicat secundar amb actuacions o activitats promocionals cadascun dels locals participants. És per això que hem apostat per una dels nostres senyals d’identitat més fortes, l’esmorzar típic”, ha finalitzat Sanchis.  

Esta campanya de promoció del comerç local, subvencionada per l’Ajuntament de Vilamarxant i la Generalitat està organitzada per l’oficina AFIC (Agència per al foment de la innovació comercial) de l’Ajuntament de Vilamarxant. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà