Benaguasil participa en el segon esdeveniment del projecte europeu WomenEquity

Per a donar suport a l’ocupabilitat de les dones

L’ajuntament de Benaguasiha participat en la segona activitat del projecte europeu WomenEquity – Dones europees en el treball per l’equitat, celebrat en Lourinha, l’objectiu de la qual és aconseguir una major inclusió de la dona en el mercat laboral.

El projecte, liderat per l’Ajuntament de Benaguasil, compta amb la participació de socis de diversos països, com Itàlia, Portugal, Grècia, Eslovènia, Romania i Bèlgica i la fundació Finnova. Aquestes col·laboracions reflecteixen el compromís conjunt d’abordar l’accés de les dones al mercat laboral des d’una perspectiva europea amb l’objectiu d’aconseguir disminuir les barreres existents i millorar les seues condicions laborals.

Durant l’esdeveniment en Lourinha, les representants de l’Ajuntament de Benaguasil han tingut l’oportunitat d’intercanviar experiències i bones pràctiques amb altres actors clau involucrats en el projecte.

Així mateix, la delegació ha participat en sessions de treball basades en la igualtat, dinàmiques i activitats participatives per a compartir experiències d’apoderament femení, a partir de l’elecció de 2 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, que han fomentant i el diàleg i la reflexió entorn de les barreres a les quals s’enfronten les dones per a accedir al mercat laboral.

Les jornades han finalitzat amb un concert participatiu de l’autor Nuno Trindade per a reforçar la importància emergent de la igualtat, el respecte a la diversitat i la pau.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà