L’exposició ‘Bosque de Sororidad’ visita Llíria del 18 al 30 de novembre

L’exposició ‘Bosque de Sororidad’ es podrà visitar a Llíria del 18 al 30 de novembre. Este projecte va ser impulsat per l’associació d’art urbà, “Hilando Vidas”, que reuneix a centenars de dones de La Serranía per a reivindicar el paper de les dones rurals actuals i homenatjar les que no van tindre oportunitats.

La mostra recull un conjunt de 17 escultures teixides a mà per dones d’esta comarca valenciana, en una fusió d’art, homenatge i reivindicació. Va ser exposada per primera vegada al Palau del Temple de València i ha rebut nombrosos reconeixements com la Menina 2021 que atorga el Ministeri de Política Territorial amb motiu del 25 de Novembre.

L’exposició “Bosque de Sororidad” es podrà vorea la palestra de les Termes Romanes de Mura, concertant la visita prèviament en el telèfon 661171115.

La mostra es presentarà, este dissabte 18 de novembre a les 18 hores a Ca la Vila, amb la xarrada “Teixir la visibilitat”, que farà un recorregut per l’origen, evolució i futur d’este projecte artístic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà