El pressupost de la Pobla de Vallbona per a 2024 arrivarà als 32 milons d’euros

la pobla de vallbona

Es veurà incrementat en un 9,58% amb inversions de la Generalitat

L’equip de govern de la Pobla de Vallbona ha presentat hui el projecte de pressupost municipal per a 2024, el qual serà votat per a la seua aprovació en ple extraordinari el 23 de novembre. Un pressupost que ha sigut definit com a “realista, equilibrat i adaptat a les necessitats de la ciutadania”.

“Presentem a la ciutadania un pressupost ben anivellat, en el qual hem equilibrat els comptes perquè siga segur i estar preparats per a tot l’any”, ha destacat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona, qui ha definit els comptes per a l’any vinent com a “realistes, ja que hem treballat perquè l’apartat d’ingressos estiga concorde als quals realment percep el nostre municipi, sense engreixar les previsions de les partides, és per això que també estan equilibrats i, sobretot, responen a les necessitats de la població”.

El pressupost municipal arrivarà als 32.117.807,67 euros, el que significa un increment de 9,58% respecte a l’exercici anterior. Este augment ve motivat per l’impacte que suposarà la gestió municipal dels fons procedents de la Generalitat Valenciana, en especial importància al Pla Convivint, destinat al centre de dia de La Rascanya, i el Pla Edificant, que suposarà actuacions en el col·legi Lluís Vives i en el nou institut.

El regidor d’Hisenda, José María Romero, ha destacat que “són uns pressupostos seriosos i que inicien el camí cap a un ajuntament més sanejat”.

Malgrat això, Romero ha reconegut la necessitat d’incrementar les despeses per consignació de crèdit, a causa dels interessos d’operacions d’endeutament realitzades en exercicis anteriors, “el que ens ha limitat, ja que la quantitat ascendeix a un milió d’euros per deutes de crèdit, malgrat el qual estem satisfets per com hem pogut configurar l’apartat d’inversions per a dotar a la Pobla de nous projectes”.

Uns nous projectes entre els quals es durà a terme el de la remodelació i millora del parc municipal Benjamín March Civera i la seua dotació de mobiliari, gràcies a la gestió dels fons del Pla d’Inversions de la Diputació de València, els quals, no han pogut veure’s encara reflectits en el pressupost de l’any 2024, en el que suposarà una nova injecció en este capítol perquè la Pobla de Vallbona afronte el pròxim exercici de forma equilibrada però també en diverses de les millores que el municipi necessita.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà