El comerç elianer es dona cita a la Fira de Nadal el 16 i 17 de desembre

La Fira de Nadal, cita comercial per excel·lència a l’Eliana, tindrà lloc aquest dissabte 16 i diumenge 17 a la plaça del País Valencià i, per primera vegada, s’amplia fins al carrer General Pastor.

Aquesta cita anual està organitzada per l’Associació l’Eliana Poble Comercial, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, i amb l’objectiu de promoure les compres nadalenques en l’àmplia, de qualitat i variada oferta dels establiments locals.

Totes dues jornades s’estendran des de les 10 del matí i comptaran, repartits en dos escenaris diferents, amb diverses activitats dirigides a públic infantil com el Racó del Pare Noel o contacontes, actuacions nadalenques per a la gent gran com la de Javier Botella o tardeo amb un dj per als qui preferisquen un aspecte més lúdic. El punt folklòric arribarà de la mà de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i el tancament, com és habitual, se celebrarà amb focs artificials.

En aquest 2023 la fira comptarà amb una oferta de 40 estands i la participació d’establiments de diversos sectors econòmics, entre botigues de roba i complements, floristeries, serveis i hostaleria, així com amb la presència d’associacions i clavaries locals. Una oferta comercial que continua creixent i que rep una gran acceptació per part del públic, que cada any augmenta en nombre de visitants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà