Llíria: primer concurs fotogràfic sobre música i patrimoni

La Regidoria de Turisme i Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament de Llíria juntament amb la Direcció del Conservatori Professional de Música de la localitat, ha convocat el concurs de fotografia ‘Un instrument, un monument’.

Les obres presentades a concurs hauran de plasmar dos elements, els instruments musicals i el patrimoni monumental de la ciutat.

El regidor de Ciutat Creativa de la Música UNESCO, Paco García, ha explicat que esta “original iniciativa pretén estimular la creativitat i fomentar la visita i el coneixement del patrimoni artístic, cultural i monumental de Llíria entre l’alumnat del Conservatori”.

El tribunal seleccionarà 10 fotografies d’entre les presentades pels estudiants del centre, que seran exposades en l’Oficina de Turisme durant el primer trimestre de 2024, i una vegada conclosa l’exposició, passaran a formar part de la decoració del Conservatori de Llíria.

Les fotografies hauran de mostrar un o diversos instruments en qualsevol dels monuments històrics de Llíria: església de la Sang, Termes Romanes, Banys Àrabs, Mausoleus, Sant Miquel, Sant Vicent, Molló del Pla de l’Arc, Dotze Treballs d’Hèrcules, Pont del Vidre o Ca la Vila.

El termini per a presentar les fotografies estarà obert fins al dia 2 de febrer i seran impreses en vinil i cartó ploma i l’ordre de selecció marcarà la grandària de la impressió.

El jurat estarà compost per un membre de l’equip directiu del Conservatori de Música, dos membres del professorat del centre, un representant de l’AFA i el responsable de Turisme Llíria.

García ha assenyalat que este concurs “busca potenciar la creativitat i el binomi que existix a la ciutat entre patrimoni i música, ja que molts dels elements patrimonials declarats Bé d’Interés Cultural de la localitat s’usen habitualment com a escenaris per a diverses activitats musicals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà