La Cavalcada de l’Eliana espera reunir més de 14.000 persones

reyes magos

El 5 de gener els Reis Mags repartiran 1.800 joguets als xiquets

La tradicional Cavalcada de Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, tindrà lloc a l’Eliana la vesprada del 5 de gener pels carrers del centre de la localitat. Però abans, aquest dijous 4, rebrà la visita de l’Emissari Reial i de les i els patges, a la plaça del País Valencià, a partir de les 17 hores, per a recollir les cartes dels elianers.

Divendres a la mateixa hora Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça d’Europa, fidels a la seua cita i disposats a sorprendre grans i menuts, com cada any. La seua comitiva repartirà prop de 600 quilos de caramels i 100 quilos de confeti, i comptarà amb espectacles i actuacions, amb la participació de la Banda de Música, de les danses tradicionals i del tabal i la dolçaina de La Llauradora i de la batucada Terratrèmol, entre altres.

La cavalcada recorrerà els carrers Molí, Major, General Pastor, València, Francisco Alcaide, Puríssima i arribarà fins a la plaça del País Valencià. Enguany s’espera que la participació siga similar a la de l’edició anterior, que va comptar amb l’assistència de més de 14.000 persones.

L’acte inclourà la tradicional adoració del Xiquet Jesús a la parròquia i la recepció oficial a l’Ajuntament per part de l’alcalde Salva Torrent i de la resta de la corporació municipal, així com el lliurament de la clau de la ciutat que obri totes les portes de les cases de l’Eliana.

Des del balcó, els Reis d’Orient dirigiran unes paraules als i les més menudes en una nit màgica carregada d’il·lusió. La vesprada conclourà amb el lliurament de 1.800 regals als participants en la plaça, que inclourà a més llibres en valencià editats per l’àrea de Promoció Lingüística.

El regidor de Cultura Festiva, Juan Espinosa, ha convidat a tota la ciutadania a participar d’una de les cites més emotives que organitza el Consistori, i que es troba ja ultimant els detalls de la visita que donarà tancament al programa d’Elianadal 2023/2024.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà