Sant Antoni de Benaixeve celebra la benedicció dels animals el 4 de febrer

Sant Antoni de Benaixeve celebrarà la festivitat de Sant Antoni Abat el pròxim diumenge 4 de febrer. Amb motiu de la trobada, la localitat acollirà la benedicció dels animals, un acte simbòlic d’estima i gratitud cap a les mascotes del municipi que té una gran popularitat entre els veïns i veïnes.

La cita seguirà el seu tradicional itinerari i la concentració esta programada al carrer Coll Vert a les 11 hores. A partir d’ací, el recorregut arrancarà a les 11.30 hores per la plaça de la Concòrdia, continuarà pels carrers de la Puríssima, Túria, Picachos i Sant Vicent Ferrer per a acabar enfront de la residència de Sant Antoni de Benaixeve.

Allí es donarà inici al conegut acte de benedicció d’animals, un moment de recolliment on s’honrarà a les mascotes que acompanyen als veïns i veïnes del municipi i que estarà oficiada pel rector de la residència, acompanyat d’un diaca.

A continuació, enguany es durà a terme també una benedicció especial dirigida als cavalls i com a colofó d’aquest tradicional acte els assistents podran gaudir d’una emocionant demostració de domatge, un art que reflecteix l’harmonia entre l’ésser humà i aquestos animals. Aquesta exhibició, que és una de les grans novetats d’enguany, promet delectar a grans i menuts, ressaltant la destresa i la comprensió entre geneta i muntura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà