Benaguasil: Programació del 8 de Març

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Benaguasil ha presentat la programació d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona que arrancarà el dimarts 5 de març amb una marxa per la igualtat al Molí del Ballestar. Allí es realitzarà un taller d’estirament que finalitzarà amb un esmorzar.

El dia 8 de març, a les 12 hores, es farà la lectura del manifest a les portes del Consistori i a la vesprada tindrà lloc l’obra de teatre amb l’actriu Beatriz Rico ‘Pepa, no me des tormento’ a l’auditori de la Unió Musical.

A més de totes aquestes activitats el dia 9 de març es realitzarà l’homenatge a la dona fallera per a reconéixer la implicació i treball de les dones en les comissions falleres. L’acte serà a les 22:30 hores en l’Avinguda de Montiel, i posteriorment hi haurà música en directe per la igualtat a càrrec de l’orquestra “Freedom”.

Els actes amb motiu del 8M finalitzaran el dia 10 de març amb l’homenatge de l’ajuntament a la veïna Luisa Balaguer Doménech, a les 18 hores en el saló de plens del Consistori.

L’Ajuntament se sumarà a totes les activitats que s’organitzen des d’altres col·lectius amb la finalitat de commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà