Llíria: Inauguració de l’exposició ‘Un instrument, un monument’

cartel lliria

Este dijous, 7 de març, a les 17.30 hores s’inaugurarà l’exposició de fotografies seleccionades en el concurs ‘Un instrument, un monument’ en el Conservatori de Llíria.

El certamen, promogut per Turisme Llíria i el el centre musical, ha tingut com a objectiu estimular la creativitat i fomentar la visita i el coneixement del patrimoni artístic, cultural i monumental de la ciutat edetana entre l’alumnat del centre d’ensenyament musical. Esta primera edició ha comptat amb una gran acollida, ja que s’han presentat desenes de propostes.

Les fotografies havien de mostrar un o diversos instruments en qualsevol dels monuments històrics de Llíria com l’església de la Sang, Termes de Mura, BanysÀrabs, Mausoleus romans, Sant Miquel, Sant Vicent, el Molló Pla de l’Arc, la rèplica del mosaic dels 12 Treballs d’Hèrcules, el Pont del Vidre o Ca la Vila.

Entre les propostes, el jurat ha seleccionat un total de 14 treballs, que quedaran exposats a partir d’este dijous en les parets del Conservatori Professional de Música de Llíria.

El regidor de Turisme i Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha assenyalat que el concurs “servix per a difondre i posar en valor el binomi que existix a la ciutat entre patrimoni i música, ja que molts d’estos elements patrimonials, declarats Bé d’Interés Cultural, s’usen habitualment com a escenaris per a diverses activitats musicals”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà