Setmana Poètica de l’Eliana del 21 de març al 9 d’abril

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb la JAM Poètica, celebrarà entre el 21 de març i el 9 d’abril la quarta edició de la Setmana Poètica amb l’objectiu d’acostar aquest gènere literari a la ciutadania elianera i convidar-la a reflexionar sobre la seua relació amb altres manifestacions artístiques.

L’acte d’inauguració tindrà lloc dijous que ve, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, a les 19 hores a la Sala Almudena Grandes del Centre Sociocultural. Començarà amb unes paraules de benvinguda i a continuació s’inaugurarà l’exposició, sota el nom ‘L’Eliana Poètica’, a càrrec de la comissària, poeta i pintora Alicia Seguí Corell, que es podrà visitar a la sala d’exposicions del CSC fins al pròxim 9 d’abril.

A més, és un any especial per a la poesia. D’una banda, se celebren els cent anys del naixement de Vicent Andrés Estellés i, d’una altra, el mèrit d’escriptora de l’any de les lletres valencianes de Maria Ibars, la poeta de Dénia.

Com a novetat, enguany les obres exposades estaran acompanyades d’uns poemes de la temàtica concretada, el roig i el negre. Així, aquest esdeveniment es convertix en una setmana multiartística compartida amb altres entitats i, com és costum, amb altres expressions artístiques.

Fora de la setmana poètica, però amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març a les 17.30 hores es durà a terme ‘Versos Rebotats’, un taller de poesia per a famílies a la Biblioteca. Aquesta activitat la dirigirà la poeta M. Carmen Sáez Lorente i l’entrada serà gratuïta. Per a inscriure’s al taller cal enviar un correu a l’adreça prestecsbiblioteca@leliana.es

Les celebracions finalitzaran el 9 d’abril amb una mostra poètica a càrrec de la JAM acompanyada d’una actuació musical i un recital homenatge a Vicent Andrés Estellés a la Sala Almudena Grandes del CSC, a les 19 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà