Concurs de cartells de les Festes de les Alfàbegues de Bétera

cartel betera

Els 22 Majorals i les 4 Obreres han organitzat un Concurs d’Esbossos per a la portada del llibre de festes i el cartell anunciador de les Festes de les Alfàbegues 2024 per a convidar a veïns i forasters a visitar Bétera del 12 al 22 d’agost.

El concurs, segons es pot llegir en les Bases publicades en la web de l’Ajuntament, està obert a majors de 16 anys que ha de presentar els seus esbossos o bé per a la portada del Llibre de Festes o bé per al cartell anunciador, o bé per a tots dos, sempre que es presente en una grandària de 60x40cm.

La tècnica d’elaboració de la cartelleria és lliure però ha de portar sempre l’eslògan ‘FESTES DE BÉTERA DEL 12 AL 22 D’AGOST 2024’ ja que tant la portada com el cartell hauran de ser en valencià. Al seu torn, el dibuix ha de ser original i inèdit i s’ha d’elaborar en sentit vertical. Destacant en les Bases que el Jurat podrà puntuar fins amb 2 punts que les obres siguen originals i no fotocomposicions informàtiques.

Presentació de treballs

Del 25 de març al 27 d’abril tots els interessats i interessades hauran de presentar els seus treballs en format paper i digital en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament, carrer Gascón Sirera 9, i dirigit a la regidoria de Festes.

Exposició de treballs

Del 27 abril al 12 de maig la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, situat en la c/Major 12, acollirà l’exposició de tots els treballs presentats on els assistents podran votar el millor cartell. Al seu torn, hi haurà un Jurat representat per membres de l’Ajuntament de Bétera i per representants d’altres entitats locals.

El 12 de maig es realitzarà un acte públic per al recompte de vots que determinarà el guanyador de la votació popular.

Premis

Els premis del concurs seran de 300 euros per al disseny que obtinga el major nombre de vots, que serà per a la portada del llibre de festes d’Obreres i Majorals 2024. I de 150 euros, per al segon disseny més votat, que il·lustrarà el Cartell de Festes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà