Riba-roja reparteix 16.800 euros entre les associacions veïnals de les urbanitzacions

ayuntamiento

Les ajudes es destinen a activitats, festes pròpies o esdeveniments en dates assenyalades

L’Ajuntament de Riba-rojaha donat a conéixer l’assignació de més de 16.800 euros en subvencions directes a associacions veïnals d’urbanitzacions durant l’any 2023. Estes subvencions tenen com a objectiu principal fomentar la participació ciutadana i promoure la realització de festes i activitats socioculturals en les diferents urbanitzacions del municipi, ja siga a través de xarrades, tallers, activitats infantils, festes pròpies o esdeveniments en dates assenyalades com a Nadal o Halloween.

La inversió, canalitzada a través de la regidoria d’Urbanitzacions, reflectix el compromís de l’administració local amb l’enfortiment de l’associacionisme i la celebració d’esdeveniments culturals i festius que contribuïsquen al desenvolupament i la cohesió social en les diferents àrees residencials de Riba-roja.

El desglossament de la quantia s’ha concedit de la manera següent: Associació de Veïns Masia de Traver 7.978,91 euros, Associació de Veïns València la Vella 2.667,13 euros, Associació de Veïns Residencial la Reva 2.672,15 euros, Associació de Veïns Festes Pous de Martí 1.644,21 euros i Associació de Veïns Festes de València la Vella 1.841,60 euros.

Segons el regidor d’Urbanitzacions, Rafa Gómez, esta iniciativa respon a la necessitat d’atendre la demanda d’activitats socioculturals i de fomentar l’associacionisme en les diferents urbanitzacions del municipi. “Considerem que estes activitats no sols enriquixen la vida comunitària en cada àrea residencial, sinó que també són un element dinamitzador del territori en el seu conjunt”, va afirmar el regidor.

Les ajudes tenen com a propòsit recolzar el desenvolupament d’activitats que promoguen una major relació social, cultural i participativa entre els veïns de Riba-roja. D’esta manera, es busca no sols beneficiar a les associacions veïnals i festives en els seus esforços per oferir esdeveniments de qualitat, sinó també involucrar a tots els veïns i veïnes en la vida cultural i social del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà