Bétera acull el segon Congrés Internacional de Flauta

cartel betera

El segon Congrés Internacional de Flauta arribarà a Bétera els dies 9 i 10 de novembre. Hui l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor de Cultura, Manuel Chover, i el director del Congrés, Vicent Morelló, han presentat el cartell que serà la imatge d’aquesta segona edició.

Morelló ha convidat a participar “a tots aquells flautistes amb inquietuds i ganes d’aprendre perquè aquest congrés ve carregat de grans sessions plenes de coneixement i pràctica” i compta amb un claustre de professors de la talla de Juan Carlos Chornet, flauta solista de l’Orquestra Ciutat de Granada i Solista Internacional, Salvador Martínez i Tos, flauta Solista de l’Orquestra de València i Professor Assistent de la Càtedra de Flauta de l’Escola Superior de Música “Reina Sofia” de Madrid, Oscar de Manuel, flauta Flamenc, Paco Varoch, flautí, Laura Navarro Cabo, professora de flauta, Pilar del Camp Sanz, professora de flauta, Neus Sanmartín Meliá, professora de flauta, María del Carmen Fuentes Gimeno, flautes Històriques i Madarys Morgan Verdecia, pianista.

En total, 6 homes i 5 dones que formaran als flautistes participants durant el mes de novembre i entre els quals cal destacar a Eduard Sánchez i Samuel Muñoz, professionals de la flauta nascuts a Bétera i amb una gran trajectòria que “ens enorgulleix com a poble”, ha indicat l’Alcaldessa.

Les inscripcions a aquest congrés es podran realitzar en breu a través de la pàgina web del Congrés on s’espera rebre multitud de sol·licituds per a participar en aquesta segona edició.

Solistes Internacionals

Enguany el Congrés comptarà amb la presència de dos grans solistes internacionals com Felix Renggli i Kersten McCall.

Felix Renggli és un gran pedagog de la flauta, professor en Basel i Lugano, reconegut solista internacional que formarà tàndem amb Kersten McCall, solista de la prestigiosa Concertgebouw Orkest d’Amsterdam, solista internacional i professor al conservatori d’Amsterdam.

Programa del congrés

El programa del congrés seguirà la mateixa estructura que la passada edició, destacant els concerts del cap de setmana que estaran oberts al públic de manera gratuïta.

Mentre que els assistents es delectaran el dissabte amb un concert de Felix Renggli i Kersten McCall acompanyats per la gran pianista Madarys Morgan Verdecia. El diumenge, els participants del Congrés al costat del claustre de professors realitzaran un concert que “no defraudarà a ningú”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà