Desarticulat un grup dedicat a robatoris en empreses i vehicles

guardia civil Llíria

L’operació de la Guardia Civil s’ha saldat amb cinc detinguts

La Guàrdia Civil ha detingut als cinc integrants d’un grup criminal que es dedicava a cometre robatoris en empreses i vehicles en localitats de la província de València.

L’operació s’inicià el passat 21 de desembre, quan 5 individus a bord d’una furgoneta van intentar cometre un robatori en una empresa del polígon de Riba-roja. Aquestes persones van ser sorpreses per diversos treballadors de la citada empresa, per la qual cosa comencen la fugida del lloc a gran velocitat.

Els investigadors van aconseguir donar amb el número de matrícula del vehicle utilitzat per a la fugida. Una vegada analitzada aquesta informació, els agents van aconseguir identificar a la persona que aportava la logística del grup.

Després d’àrdues investigacions, els agents van aconseguir la identificació dels vuit membres del grup criminal, cinc dels quals van ser detinguts en Aldaia. Els detinguts tenen edats compreses entre 19 i 48 anys de nacionalitat espanyola. Se’ls atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal, robatoris amb força, delictes de furt i delicte d’estafa, amb un total de 35 delictes contra el patrimoni.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 5 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà