L’Eliana: Mes de la Gent Gran del 24 d’abril al 5 de maig

L’Ajuntament de l’Eliana celebra la benvinguda a la primavera amb les persones majors del municipi organitzant una sèrie d’activitats que començaran el dimecres 24 d’abril i finalitzaran el 5 de maig amb l’acte inaugural del Mes de la Gent Gran.

En la primera activitat, duta a terme el dimecres 24, les persones majors podran tornar a gaudir de la naturalesa en el paratge d’Entrepins. La jornada pasqüera estarà amenitzada amb jocs tradicionals i es podrà arribar al lloc de tres formes: en vehicle propi, metro o un autobús que eixirà a les 10.00 hores del Mercat Municipal. A més, les persones que participen hauran de portar l’esmorzar i el dinar.

El divendres 26 s’organitzarà una visita a la València d’Estellés, en commemoració del centenari del naixement del poeta. Amb una guia oficial es visitaran els llocs més emblemàtics de la vida de Vicent Andrés Estellés per a poder acostar-se més a la seua història i als seus poemes. L’autobús tindrà un preu de 5 euros.

Per a tancar la programació especial de primavera, el diumenge 5 de maig l’Auditori Municipal acollirà l’acte inaugural del Mes de la Gent Gran. La cita serà a les 19.30 hores i comptarà amb l’espectacle de dansa ‘El Llac’, una versió contemporània del clàssic ‘El Llac dels Cignes’. Així mateix, prèviament es prepararà un berenar al parc de la Pinada.

Les inscripcions per a participar en totes aquestes activitats es poden realitzar a la Llar dels Jubilats, de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Les places són limitades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà