Festa de la segregació de Sant Antoni de Benaixeve el 8 d’abril

cartelsab

Sant Antoni de Benaixeve es prepara per a celebrar la seua tradicional Festa de la Segregació dilluns que ve, 8 d’abril, amb una emocionant programació plena d’activitats per a totes les edats.

La cita posa en valor l’ardu procés que va finalitzar el 8 d’abril de 1997 i que va permetre a Sant Antoni de Benaixeve independitzar-se del terme de Paterna, constituint-se així com el municipique és des de fa ja 27 anys.

Els actes donaran inici a les 9 hores amb el Campionat Comarcal de Jocs de Taula UDP Los Azahares – Camp de Túria, que es durà a terme a la sala multiusos situada en la Plaça de l’Ajuntament.

A les 11 hores, la diversió continuarà amb inflables lúdics per a tots els públics, els quals estaran situats al carrer Túria, en la seua intersecció amb les vies Dalta i Olleria, una iniciativa especialment pensada perquè gaudisquen els més xicotets. Simultàniament, en el mateix carrer obrirà les seues portes la Fira del Comerç, un aparador de productes de proximitat que mostrarà la riquesa comercial de la zona.

Ja a les 13.00 hores, està previst l’acte institucional de reconeixements als veïns del municipi, amb l’objectiu de destacarla seua trajectòria professional, la qual és un orgull per a Sant Antoni de Benaixeve.

Com a colofó a la jornada, a les 14 hores s’ha organitzat una paella gegant. Les inscripcions estan obertes i tindran un preu simbòlic de 3 euros. Els veïns poden pagar la seua ració de manera física a través del les oficines de recaptació de l’Ajuntament, o fer-ho en línia a través del’enllaç https://autoliquidaciones.gestionmunicipal.es/46903/10 i del codi QR que acompanya al cartell oficial.

Els tiquets per a les racions podran arreplegar-se en les dependències municipals a partir del dijous, 4 d’abril, a les 13 hores, acreditant el pagament realitzat.

L’alcaldessa Eva Tejedor ha posat en valor continuar impulsant la Festa de la Segregació per ser “un moment especial on celebrem la nostra identitat i unitat com a municipi”, al mateix temps que “ens permet enfortir els llaços comunitaris”.

La delegada de Festes, María José Esteve, que ha animat a tots els veïns a “participar en les diverses activitats planificades per l’Ajuntament”, desitjant que siga “una jornada de diversió i convivència per a totes les edats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà