Sant Antoni de Benaixeve: tallers infantils gratuïts entre abril i juny

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha posat en marxa nous tallers infantils gratuïts entre abril i juny, amb l’objectiu d’enriquir l’oferta educativa del municipi més enllà de les aules.

La programació contempla nou activitats en diverses sessions diferenciades per edats. Quatre d’aquests tallers s’emmarquen dins del ‘Programa Conciliem 2023-2024’, promogut per la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, mentre que la resta han sigut finançats amb fons municipals.

Les iniciatives, dirigides a xiquets d’entre els 5 i els 12 anys, abasten disciplines com la música, la lectura, la lògica, la robòtica o l’expressió corporal, i se celebraran en els dos col·legis públics i a la Sala Multiusos de la Plaça de l’Ajuntament.

Els pares i mares interessats a inscriure als seus fills en algun d’aquests tallers poden obtindre més informació sobre les activitats, els terminis d’inscripció i les dates de celebració en https://www.sanantoniodebenageber.es/va/pagina/cursos-tallers-i-activitats-socioculturals

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà