L’Eliana: Mes del Llibre del 12 al 28 d’abril

cartel libro

L’Ajuntament de l’Eliana commemora aquest abril el Mes del Llibre. Les celebracions arrancaran el divendres 12 d’abril amb l’obra de teatre familiar El legado de las Corsarias, de la mà d’APLAE, que s’oferirà a les 19 hores a l’Auditori Municipal.

Aquesta cita s’emmarca, a més, en la Setmana del Teatre que s’ha celebrat en els últims dies. Les entrades estan ja disponibles en l’Elientrada.es.

El dissabte 20, des de les 10 del matí, al Passeig Secondo Baldín tindrà lloc la segona edició d’Elifreak, la fira del còmic, manga i anime. Una cita a l’aire lliure on els amants de la cultura japonesa i coreana podran gaudir d’activitats gratuïtes i tallers com cosplay, K-pop, photocall o zona arcade, entre d’altres.

Del 22 al 26 d’abril els centres educatius acolliran la Setmana del Llibre Escolar amb tallers didàctics, organitzat pel cicle superior d’Educació Infantil de l’IES l’Eliana, rondalles i una gimcana lectora.

El dimarts 23, Dia Internacional del Llibre, se celebrarà la Fira l’Aventura de la Literatura, amb tallers didàctics, manualitats, el punt d’intercanvi “un llibre, una amistat” i el lliurament de premis Concurs Literari el So de les Paraules.

L’activitat continuarà el divendres 26 amb la celebració del 20é aniversari del Club de Lectura de l’Eliana i, per finalitzar, el diumenge 28, la plaça del País Valencià acollirà, entre les 11 i les 14 hores, una jornada de trobada que comptarà amb estands de llibreries locals i del Consell de Xiquetes i Xiquets, i racons creatius.

La Fira del Llibre continuarà a les 12.30 hores amb el teatre familiar MOMO.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà