Campionat Fit Kid al Poliesportiu de l’Eliana aquest cap de setmana

La localitat de l’Eliana acollirà el cap de setmana del 13 i 14 d’abril l’Open Nacional Fit Kid Interclubs 2024. Aquest primer campionat de la temporada tindrà lloc al Poliesportiu Municipal i en ell al voltant de 400 competidors i competidores, d’entre 6 i 25 anys, presentaran les seues coreografies de ball esportiu d’enguany.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimecres al Saló de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, i del president de la Federació Espanyola de Ball Esportiu, l’elianer Luis Vañó; a més de Marga Paredes, responsable Fit Kid en la Federació.

Tal com han explicat, es tracta d’un campionat amistós, però puntuable per a l’accés al Campionat d’Espanya. Hi participaran un total de 22 clubs de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Catalunya en les categories individuals de nivell Promeses i Nacional. A més, espera comptar amb una assistència de rècord amb més de 2.000 persones per a gaudir, entre altres, de l’actuació de les guanyadores del Campionat d’Europa de 2023 en aquesta disciplina que combina dansa amb exercicis gimnàstics.

Torrent ha convidat elianers i elianeres a no perdre’s aquesta trobada nacional i als esportistes i clubs participants els ha desitjat tots els èxits esportius en un cap de setmana replet de bons exercicis i sana competició.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà