Encontre Empresarial d’Olocau el 12 de maig

El pròxim 12 de maig, Olocau celebrarà la tercera edició del seu Encontre Empresarial, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament i ACEO (Associació de Comerços i Empreses d’Olocau) per a enfortir el teixit productiu, comercial i empresarial del municipi i de la comarca.

Es realitzarà el diumenge 12 de maig, a les 9:30 hores en Mas del Capellà.

En esta ocasió, el lema triatés “Emprén el teufutur” i els objectius són: conéixer una innovadora metodologia d’acompanyament empresarial, adquirir nous coneixements de la gestió de residusenfocats al teixit empresarial, identificar els Objectius de Desenvolupament Sostenible-Agenda 2030 i promoure l’apropament entre professionals, comerciants i autònoms del Camp de Túria.

Per a això, s’oferiran dos ponències (a càrrec de la Diputació de València i del Consorci València Interior), hi haurà una taula redona i s’habilitarà un espai per a teixirxarxes de treball i de col·laboració mitjançant un Aperitiu-Netwowrking.

Actualment, s’estan enviant les invitacions a l’esdeveniment i des de l’Ajuntament s’ anima a aquells empresaris i autònoms que desitgen assistir-hi a realitzar les seues inscripcions fins al dia 9 de maig mitjançant l’enllaç: https://shorturl.at/kuEP6.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Agentd’Ocupació i Desenvolupament Local d’Olocau al telèfon 610 144 282 o escrivint un correu electrònic a l’adreça aedl@olocau.es amb l’assumpte “III Encontre Empresarial”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà