La Diputació participa en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ amb un estand dedicat als versos d’Estellés

Es montarà en les’Trobades’ de Secundària a Llíria

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, com en anysanteriors, participarà en les ‘Trobades d’Escoles en Valencià’ 2024, que enguany tenen com a lema ‘Fem poble, parlem valencià’. Ho faràamb un estand dedicat als versos d’Estellés ja que la corporació provincial està adherida a l’Any Estellés.

La Unitat de Normalització Lingüística hafet una selecció de versos del poeta burjassotí, reconegut com el poeta de la quotidianitat, per a oferir-los als assistents.

Qui visite l’estand podrà triar alguna de les estrofes seleccionades entre els poemesd’Estellés, i fotografiar-se en família o entre amics amb el fotoreclam creat pel dissenyador gràfic Joanra Estellés.

Després, podran triar una de les huit polseres amb diferents versos d’Estellés seleccionats entre tota la seua obra poètica.

L’estand, amb el lema ‘El meu ofici és l’alegria’, es muntarà en les ‘Trobades’ d’Educació Primària a Estivella, Benimodo, València, Novetlè, Picanya i Lloc Nou de Sant Jeroni, i d’Educació Secundària a Burjassot, Ontinyent i Llíria.

Les d’este mes seran el dissabte, 20 d’abril, a Estivella; el diumenge, 21 d’abril, a Benimodo; el dijous, 25 d’abril, a Burjassot; i el diumenge, 28 d’abril a València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà