El Festival ‘Llíria en Dansa’ celebra la sexta edició

La Regidoria d’Ensenyaments Artístics i l’Escola Municipal de Dansa, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, han organitzat la sexta edició del Festival ‘Llíria en Dansa’ que es realitzarà este pròxim diumenge 28 d’abril.

Amb este esdeveniment, la capital del Camp de Túria se suma, un any més, a la celebració del Dia Internacional de la Dansa que es commemora el 29 d’abril.

Les activitats programades començaran a les 11.30 hores amb una cercavila de l’alumnat i professorat, encapçalat per una batucada, des del centre, al carrer Trencall, fins a la plaça Major.

Ja enfront de l’ajuntament, a partir de les 12.00 hores, diferents grups oferiran una mostra dels diferents estils que s’impartixen a l’Escola de Dansa de Llíria, clàssica, contemporània, espanyola, urbana, salsa i bachata, i flamenc. I finalitzarà amb la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa 2024.

A més, el Grup de Danses ‘El Tossal’ de Llíria tornarà a col·laborar en este festival, al qual igualment se sumarà enguany la participació del Conservatori Superior de Dansa de València ‘Nacho Duato’, el Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja de Túria i Adiper.

Esta trobada servix per a traure el ball de les aules i mostrar a tota la ciutadania la variada activitat que desenvolupa EsDansa, al mateix temps que es promociona esta disciplina de les arts escèniques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà