L’alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve obrirà els dimecres el seu despatx als veïns

alcaldesa San Antonio

Per conèixer els seus problemes i promoure la rendició de comptes

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posarà en marxa en maig una nova iniciativa per a augmentar la transparència i el bon govern. L’alcaldessa Eva Tejedor obrirà les portes del seu despatx per a atendre i escoltar els problemes dels veïns del municipi.

Les trobades es podran realitzar els dimecres laborables en horari de matins (entre les 9.30 i les 13 hores) i en horari de vesprades (de 17 a 19 hores). Els mateixos possibilitaran als residents tractar de primera mà les preocupacions, incidències i reivindicacions amb Tejedor, a més de solucionar dubtes o conéixer més a prop el treball que l’equip de govern municipal duu a terme en la localitat.

Alcaldia ha posat a la disposició de la ciutadania el correu electrònic alcaldia@sabenageber.com, així com el WhatsApp del telèfon 672 429 777 per a sol·licitar la cita presencial amb la primera edil i avançar els temes a abordar.

Tejedor ha assegurat que “enfront d’altres alcaldes que consideraven que aquest ajuntament era el seu mas i tenien tancat baix doble clau el seu despatx, aquesta alcaldia vol treballar de la mà d’una comunitat on cada veu tinga l’espai i la importància que es mereix”.

L’alcaldessa ha posat en valor “l’esforç constant que l’equip de govern realitza per ampliar la transparència i l’accessibilitat a la gestió municipal”, al mateix temps que ha desitjat que la iniciativa siga “un èxit de participació”. “Tant de bo en finalitzar la legislatura hagen passat pel meu despatx tots i cadascun dels veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve”, ha conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà