Llíria: Setmana de les Persones Majors del 7 al 15 de maig

cartel mayores

La Regidoria de Persones Majors de Llíria ha organitzat una nova edició de la tradicional setmana dedicada al col·lectiu de la tercera edat a la ciutat. Les activitats programades es desenvoluparan fins al pròxim 15 de maig, amb la col·laboració també de diferents entitats locals.

 La música ha tornat a estar present en estes jornades amb la participació ahir de la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans en la cantata escolar. Esta vesprada, se celebrarà un nou concert intergeneracional que reunirà les persones usuàries del Taller Municipal d’Alzheimer i l’alumnat de cant de la Banda Primitiva. Serà a les 18.00 hores al teatre de la Llar de les Persones Majors.

Entre altres activitats, també es realitzaran competicions de jocs de taula i petanca, una visita cultural a la Termes romanes de Mura, un taller de moviment i sonoritat, i xarrades sobre seguretat, primers auxilis i reciclatge.

A més, l’Associació Tyrius representarà, l’11 de maig, l’obra teatral “Señor mayor busca chica para todo”. I el dilluns 13 de maig, s’oferirà un esmorzar popular al parc Silvestre d’Edeta. Els tiquets per a participar en esta jornada es poden arreplegar a la Llar de les Persones Majors..

Tota la programació d’actes de la Setmana de les Persones Majors 2024 està disponible en el web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà