A presó després de confessar haver agredit sexualment durant 50 anys a menors del seu entorn

juzgadoslliria

L’home de 69 anys va acudir a la Guàrdia Civil de Llíria

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 69 anys com a presumpte autor de delictes d’agressió sexual, després d’acudir a la caserna de Llíria per a confessar que portava dècades agredint sexualment a menors del seu entorn.

En concret, l’home hauria confessat que eixes agressions sexuals s’han vingut produint durant prop de mig segle, segons han informat a EFE fonts de l’institut armat.

El Levante-EMV avança aquesta dimecres la notícia de la detenció d’aquest pederasta que, segons assenyala, va confessar haver comés agressions sexuals a cinc menors: la seua neta -amb diversitat funcional-, una germana, la seua cunyada, una amiga de la seua neta i una xiqueta de 8 anys, l’única que encara és menor d’edat.

El Jutjat d’Instrucció número 7 de Llíria, en funcions de guàrdia, va acordar aquest dimarts el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense possibilitat de fiança per diversos delictes d’agressió sexual, segons indica el diari.

Afig que l’home va acudir diumenge passat a la caserna de la Guàrdia Civil acompanyat de la seua actual dona, mare d’una de les víctimes, i va confessar les agressions sexuals que va realitzar durant dècades.

Al matí següent de la seua confessió, i després d’haver contactat amb les víctimes perquè interposaren la pertinent denúncia, la Guàrdia Civil ho va detindre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà