Llíria: Primera Jornada LGTBIQ+el 17 de maig

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha organitzat la I Jornada LGTBIQ+ a la capital del Camp de Túria. El pròxim divendres, 17 de maig, es realitzaran diverses activitats culturals i de conscienciació, coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, que reivindica la lluita contra les discriminacions per raó d’orientació sexual, identitat de gènere, expressió de gènere o característiques sexuals.

La regidora d’Igualtat i LGTBI, Reme Tordera, ha assenyalat que des del Consistori, “hem impulsat per primera vegada estes jornades per a coordinar accions que servisquen per a denunciar la discriminació i eliminar qualsevol delicte del qual puguen ser objecte les persones del col·lectiu LGTBIQ+, per a avançar en els seus drets, així com visibilitzar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Llíria, i especialment entre la joventut, al voltant de l’homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat”.

Els actes programats començaran a les 11.00 hores amb la lectura de manifest del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, en la plaça Major.

A la vesprada, tindrà lloc la jornada LGTBIQ+, a l’esplanada del Museu Arqueològic de Llíria, que s’iniciarà a les 18.00 hores amb una taula redona en la qual intervindran persones expertes en la matèria. A les 20.00 hores, el públic assistent podrà disfrutar del monòleg de comèdia LGTBIQ+ a càrrec d’Albert Boira. I l’actuació de DJ GatussaMusic posarà fi a les activitats a partir de les 22.00 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà