Olocau celebra el Dia de l’Orgull

Orgull Olocau

Mostrant el seu compromís amb el col·lectiu LGTBI

En el marc de la celebració del Diade l’Orgull LGTBI, Olocau va celebrar ahir en la Plaça Major un acte commemoratiumolt especial. En ell, els veïns s’han unit per a mostrar el compromís del municipi amb el col·lectiu LGTBI i en favor del respecte, la tolerància, la diversitat i la igualtat.

Per a això, en primer lloc, s’ha penjat a l’Ajuntament la xarxa arc iris elaborada pels i les participants en el taller ‘Teixint xarxa’, que s’ha sumat a les dos banderes que es van col·locar als balcons del Consistori.

Els assistents, entre els qui es trobaven els regidors Pascual Esteve, Olga Brínquez, Desa Vilaplana i Juan González, així com l’alcalde, Antonio Ropero, han pogut contemplar l’original resultat del treball realitzat en el taller.

Ropero i Brínquez han pres la paraula per a donar les gràcies a tots els que han col·laborat en la preparació de l’esdeveniment, i el primer edil ha procedit a llegir el Manifest Institucional pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

En el seu discurs, ha expressat que Olocau ha tornat ha demostrar “la seua postura ferma en defensa dels drets i llibertats”, ha volgut recordar “la lluita de moltes persones, que durant dècades han patit la repressió i la discriminació per defendre la llibertat per a poder estimar i ser estimat”, i ha subratllat la importància d’actes com el de hui, “més necessaris que mai, perquè només mostrant unitat i compromís podrem detindre una ona reaccionària que amenaça amb destruir tot el que hem aconseguit”.

L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Dona amb l’ajuda del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu d’educació artística Atelier del Huerto i de la Batukada Alí-Maimó.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà