Olocau: Taller participatiu ‘La pell i el dol’

cartel olocau

Els dies 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol a les 17:30 hores, la Llar dels Jubilats d’Olocau acollirà el taller participatiu ‘La pell i el dol’.

Una iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Olocau i impartida per Terapia Aventura, dirigida a persones amb edats a partir de 65 anys.

Està emmarcada en el projecte psicosocial BLAU i té com a objectiu proporcionar un espai segur i estructurat on les persones majors poden processar les seues experiències de dol.

En les sessions, es tractarà l’acceptació de l’efímer de l’existència i s’ajudarà a mitigar sentiments de desesperança i depressió per a afavorir la promoció de la salut mental.

En este sentit, s’oferiran propostes que promouen l’adaptació i la reconnexió per a enfortir la resiliència dels i les participants, la qual cosa els permetrà trobar nous propòsits i maneres d’adaptar-se alscanvis en les seues vides.

Les inscripcions (fins a un màxim de 15 persones) es poden realitzar presencialment en el consistori o mitjançant el telèfon 96 270 30 11.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà