Andreu Tortajada Navarro, entre els millors alumnes de la Universitat de València al curs 2010-2011

El jove estudiant de Benaguasil Andreu Tortajada Navarro va formar part del selecte grup d’estudiants que varen ser premiats el passat 19 d’octubre pel seu magnífic rendiment acadèmic.

José García

El passat dimecres, 19 d’octubre, la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, va presidir un acte de reconeixement dels millors estudiants de la Universitat de València amb un millor rendiment acadèmic. Estos alumnes han estat guardonats pel Ministeri d’Educació, la Conselleria d’Educació o la Fundació del Carmen Izquierdo Besante Monzó. La sessió va tindre lloc en la Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat.

La gran novetat de l’edició d’enguany ha sigut què la Fundació del Carmen Izquierdo Besante Monzó ha concedit un premi al millor estudiant de primer primer curs, per als estudiants que començaren a estudiar a l’Universitat al curs 2010-2011, de cada branca de coneixement.

El benaguasiler Andreu Tortajada Navarro ha sigut el millor en Química, juntament en Andrea Sánchez i Benet (Filologia Clàssica), Svenja Gusewski (Logopèdia), Fernando Molinero Revert (Dret) i Lisardo Fernández Corderio (Enginyeria Informàtica).

En l’acte han estat presents, a més, el Delegat del Rector per a Estudiants, Daniel González; Javier Pastor, representant de la Fundació del Carmen Izquierdo Besante Monzó; i els degans i deganes de les facultats a les que han pertangut o pertanyen els estudiants premiats.

 

1 Comment
  1. Enhorabona a aquest fenomen de la QUÍMICA en particular y de les ciencies en general.
    Moltes felicitat Andreu, t’ho mereixes.
    Felicitació tambe per als teus pares.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.