La Policia Local de Benaguasil estrena nous jupetins antibales

chalecos policia local benaguasil

L’Ajuntament ha adquirit 19 jupetins

L’Ajuntament de Benaguasil continua millorant els mitjans de la Policia Local amb la renovació dels jupetins antibales que en els últims dies ha entregat el regidor de Seguretat Ciutadana, Rubén Araque, a la totalitat de la plantilla d’agents municipals.

Es tracta de 19 jupetins homologats, antibales i antipunxó, amb una garantia de 20 anys i realitzats a Espanya amb materials d’última generació per a garantir la protecció en cas d’impacte o agressió.

Rubén Araque ha assenyalat que “amb la renovació dels jupetins es continua treballant per a dotar als agents de la nostra policia del material d’autoprotecció necessari per a continuar millorant la seua seguretat davant els riscos que assumeixen en la seua labor de servei a la ciutadania.

Segons ha explicat el regidor “els jupetins no és l’única cosa que s’està renovant en la Policia Local ja que estem treballant també en l’adquisició de nous equips de videovigilància que seran instal·lats en diversos punts del municipi així com en la posada en marxa d’operatius especials per a actuar amb contundència enfront de l’incivisme”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà