25N: Una Marxa per la Igualtat recorrerà Benaguasil

25N benaguasil

Els actes es desenvoluparan del 22 al 25 de novembre

L’Ajuntament de Benaguasil ha presentat el programa d’actes amb motiu del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona sota l’eslògan ‘Benaguasil en igualtat’, per a sensibilitzar, previndre i visibilitzar el problema de la violència contra les dones.

Les activitats, amb la col·laboració de les associacions Mestresses de casa Tyrius i Va unir de Dons, arrancaran hui 22 de novembre, a les 18 hores amb una xarrada col·loqui contra la violència de gènere en el Espai de la Dona.
El dimarts 23 de novembre se celebrarà una marxa per la igualtat que tindrà com a punt d’eixida la plaça Major i en la qual es reivindicarà la lluita contra la violència de gènere.

L’Ajuntament de Benaguasil repartirà llaços el 24 de novembre en el mercat municipal per a implicar a tota la ciutadania en la lluita per erradicar aquesta xacra social.

El 25 de novembre tindrà lloc a les 12 hores una concentració a les portes de l’Ajuntament i la lectura d’un manifest i un concert a les 18 hores.

La regidora d’Igualtat, Alicia Molina, ha afirmat que “des del govern local continuem treballant en la prevenció per a erradicar aquesta xacra social i per la igualtat en tots els àmbits de la societat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà