Benaguasil amplia la Ruta de les Poesies

poesia benaguasil

Amb aquestes noves composicions realitzades en ceràmica són ja 29 en diferents zones del municipi

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de les regidories de Senyals d’Identitat i Turisme, ha incorporat sis nous poemes a la ruta poètica impulsada pel Consistori per a acostar la història i cultura de Benaguasil a la ciutadania, i donar a conéixer els edificis, carrers, personalitats i llocs més significatius del municipi.


Les noves obres del poeta local Miguel Casanova, que s’incorporen són “Carcassa d’emocions”, “Un gran home”, “El tren Faller”, “Lúcida frontera”, “Campos de Topairet” i “Feia olor de gesmiler”.


Amb aquestes noves composicions realitzades en ceràmica són ja 29 els poemes que componen la Ruta de la Poesia. Repartides per diferents zones de Benaguasil, les quasi 30 localitzacions creen un itinerari literari que engrandeix l’oferta turística de la població.


Els regidors de l’àrea han reconegut la col·laboració i l’esforç realitzat per Miguel Casanova per a potenciar Benaguasil com a destinació turística que aposta per la cultura i han anunciat la continuïtat d’aquest projecte que en uns mesos sumarà set noves poesies, així com l’edició d’un fullet en paper amb la ruta perquè veïns i visitants puguen realitzar el recorregut poètic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà