Les Falles 2022 conclouen a Benaguasil amb un balanç positiu

OFRENDA FFMM BENAGUASIL Y PRESIDENTA JLF

La regidora de Festes ha destacat la bona faena de totes les parts implicades en el desenvolupament de les festes

Benaguasil ha finalitzat les Falles amb la Cremà dels 10 monuments fallers que es planten en la localitat, i amb ella concloïa també l’exercici faller després de dos anys de suspensió per l’arribada de la pandèmia.


Culminades les Falles 2022 la regidor de Falles, Ana Aleixandre, ha fet un balanç positiu del desenvolupament d’aquests dies que, malgrat les inclemències del temps, han retornat la il·lusió al col·lectiu faller que ha gaudit d’unes falles ‘normals’, encara que amb màscares. ‘Han sigut unes Falles molt esperades i per això ni la pluja ni el vent han sigut suficients per a gargotejar l’esperit faller i per a celebrar els actes típics d’aquestes festes, podent-se celebrar tots a excepció de la processó en honor a San José l’últim dia de falles.


L’edil també ha destacat que ‘Benaguasil ha viscut una setmana fallera exempta d’incidents i ha assenyalat el bon funcionament dels dispositius de seguretat així com la col·laboració dels fallers a l’hora de complir l’horari de tancament dels casals’.


Finalment Ana ha donat les gràcies a totes les persones implicades en el desenvolupament dels actes fallers, i a la Junta Local Fallera que han treballat intensament i han fet possible que Benaguasil haja gaudit d’unes Falles què quedaran per al record.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà