La Pobla de Vallbona obri l’oficina Justiprop d’assistència jurídica

presentació justiprop 2

El servei començarà l’1 d’abril al Centre Social

L’oficina JustiProp de la Pobla de Vallbona començarà a prestar servei el proper 1 d’abril al Centre Social, en horari de 10 a 14 h hores. Es tracta d’un servei gratuït amb una primera visita d’orientació, assessorament i informació jurídica adreçat a la ciutadania, finançat per la Generalitat Valenciana i prestat per professionals del Col·legi d’Advocats de València.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha coordinat l’obertura d’aquesta oficina, en col·laboració amb la conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i el Col·legi d’Advocats de València.

El nou servei naix per tal d’ajudar i assessorar en tot el possible la ciutadania que es puga veure immersa en un procediment judicial o que simplement necessite resoldre dubtes de caràcter jurídic.

L’atenció serà presencial i es prestarà els divendres entre les 10 i les 14 h a les dependències del Centre Social Per poder accedir al servei, cal sol·licitar cita prèvia telefonantal 962 760 050 ext. 3211.

Des de JustiProp s’informarà la ciutadania, entre altres assumptes, sobre els serveis que presta la Generalitat i d’altres administracions i organismes públics en matèria d’accés a la justícia, mediació, assistència a les víctimes del delicte i protecció de drets; sobre recursos públics o privats a què poden acudir per a la protecció i defensa dels seus drets i interessos legítims.

Així mateix, es donarà assessorament i orientació jurídica prèvia al procés judicial i també s’informarà sobre tràmits administratius davant dels registres civil, mercantil i de la propietat. De la mateixa manera, des de JustiProp es donarà suport a la ciutadania per fer consultes electròniques de tràmits judicials o administratius.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona es valora molt positivament l’obertura d’aquesta oficina al municipi, ja que permetrà oferir un servei d’orientació gratuït a la ciutadania, perquè puguen resoldre dubtes jurídics i sobre tràmits administratius sense haver de desplaçar-vos a les localitats que són cap de partit judicial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà