El santuari de la Verge de Montiel de Benaguasil rep a la Verge dels Desemparats

virgen benaguacil

Aquesta visita està programada amb motiu de l’Any Jubilar del Centenari de la Coronació Pontifícia

El santuari de la Verge de Montiel de Benaguasil ha rebut aquest cap de setmana la visita de la imatge processional de la Verge dels Desemparats programada amb motiu de l’Any Jubilar del Centenari de la Coronació Pontifícia.

Es tracta de la cinquena visita de la imatge pelegrina a ciutats i santuaris de l’Arxidiòcesi en aquest any Sant Marià després de les realitzades a Sagunt, El Puig, Utiel i Moncofa, segons indiquen des de la Basílica.

La imatge va arribar aquest dissabte a la localitat de Benaguasil on va ser rebuda en la plaça Major i a continuació es va celebrar una missa solemne en la parròquia de l’Asunción de La nostra Senyora.

A la nit va tindre lloc una vigília d’oració que va incloure el res del rosari i el temple parroquial va romandre obert per a la veneració dels fidels.

La jornada de hui ha començat amb el res de laudes solemnes i a continuació, la imatge ha sigut traslladada en processó fins al santuari, on s’ha celebrat una missa de campanya, al costat de la imatge de la Verge de Montiel, que enguany també compleix el centenari de la seua coronació.

Després de la missa la imatge ha tornat en el *Maremovil fins al cementeri on s’ha resat un respons pels difunts i ha visitat el monestir cistercenc de Santa María Gratia Dei, on les religioses de vida contemplativa han preparat un acte d’homenatge.

En la programació d’actes de l’Any Jubilar Marià amb motiu del Centenari de la Coronació Canònica s’ha inclòs, per petició del cardenal Cañizares, una programació de visites especials de la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats a grans ciutats i santuaris marians de la diòcesi.

Segons el calendari previst, les següents visites seran al Racó d’Ademús, el 24 de juliol i a l’agost, està previst que visite Gandia i El Grau, el 21 d’agost; el monestir de La nostra Senyora de la Consolació a Xàtiva, regit per les dominiques, i la ciutat de Xàtiva, els dies 3 i 4 de setembre; i el monestir de La nostra Senyora del Lluch a Alzira, l’11 de setembre.

De la mateixa manera, la imatge visitarà les tres congregacions religioses que tenen a la Verge dels Desemparats com a protectora: a València, les cases generals de les Germanetes dels Ancians Desemparats (el 26 d’agost) i la congregació Mares Desemparats i San José de la Muntanya (16 d’octubre); i a les Cooperadores de Betania, a Quart de Poblet, en data per determinar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà