Benaguasil ‘planta’ tres arbres de Nadal

arbol navidad benaguasil

L’encesa de les llums dona el tret de sortida a les festes

L’Ajuntament de Benaguasil va donar dijous passat la benvinguda al Nadal amb l’encesa de les tradicionals llums nadalenques en l’Avinguda de Montiel amb la col·laboració dels Júniors que van interpretar nadales en directe.

Minuts abans de les 18 hores, moment de la inauguració de les llums, desenes de persones es van reunir en l’Avinguda per a viure en directe l’encesa de l’enllumenat de Nadal.

Els festers majors de 2023 juntament amb el clavari major de la Verge de Montiel i els regidors Ana Aleixandre i Stephane Soriano van ser els encarregats de prémer el botó per a encendre la il·luminació, després d’un compte enrere.

Enguany l’enllumenat està format per un monumental arbre de 21 metres que presideix l’Avinguda de Montiel, un altre d’11 metres en la plaça del Santuari de Montiel, a més d’un de set metres en la Plaça Major i d’un ninot de neu de huit metres.

També als carrers principals s’han col·locat arcs de llum i cortines de led amb les quals omplir d’il·lusió i llum les festes nadalenques.

L’encesa de llums dona pas a un variat programa d’activitats nadalenques en tota la localitat.Sense anar més lluny, en la Plaça tindrà lloc del divendres 16 de desembre al diumenge 18 el Mercat Nadalenc amb pista de patinatge, espectacles itinerants, a més de comerços d’artesania.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà